Comanzi de peste 250 RON si ai Transport GRATUIT.

10 idei de dulciuri de post delicioase pentru întreaga familie

10 idei de dulciuri de post delicioase pentru întreaga familie
Perioada postului poate fi destul de dificilă, mai ales dacă anumiți membri ai familiei care nu țin postul te pot tenta cu tot felul de bunătăți de dulce. Ei bine, a venit momentul să îi tentezi tu pe ei cu deserturi de post care le vor lăsa gura apă! Descoperă 10 idei de dulciuri de post delicioase pentru întreaga familie!


Coșulețul cu portocale

Coșulețul cu portocale
Gurmanzilor din familie le poți oferi coșulețul cu portocale. Ce desert de post poate fi mai gustos decât feliile de portocale învelite în ciocolată? Și dulce, dar și acrișoară în același timp, această gustare poate fi servită atât după masa de prânz, cât și devreme dimineața, la micul dejun.


Prune cu nucă în ciocolată

Prune cu nucă în ciocolată
Cine poate să refuze prunele cu nucă în ciocolată, mai ales când sunt și de post? Acest desert delicios și crocant te va face să te lingi pe degete! Prunele cu nucă în ciocolată pot fi servite la aniversări, cine festive, dar pot fi inclusiv o gustare obișnuită, pentru că acestea au și un preț foarte accesibil.


Jeleurile Jelli-Frut

Jeleurile Jelli-Frut
Poate că ultima dată când ai mâncat jeleuri a fost la vârsta copilăriei. A venit momentul să reînvii acele amintiri plăcute, distrându-te cu niște jeleuri simpatice, cu diverse arome de fructe: mere, vișine, caise, prune și pere. Jeleurile Jelli-Frut nu au pic de ou în compoziție, pentru realizarea lor folosindu-se substanța numită agar, care este o gelatină vegetală obținută din algele marine din zona Asiei de Sud-Est.


Mix de bomboane de post

Mix de bomboane de post
„Viața este ca o cutie cu bomboane”, spunea un personaj dintr-un film celebru: „Nu știi niciodată ce ai să primești”. Poate că viața nu te surprinde mereu, dar mixul de bomboane Bucuria de post cu siguranță o va face! Alege cu ochii închiși și apoi bucură-te de aroma, gustul și textura unice pentru fiecare tip de bomboană! Cine știe? Poate că de această dată vei nimeri bomboana Meteorit, poate că-ți va pica un strugure în ciocolată, Do Re Mi sau Chișinăul de seară. Poți miza pe elementul surpriză, sau poți împărți dulciurile cu toată familia, în funcție de preferințe.


Bomboanele Inspirație cu lămâie

Bomboanele Inspirație cu lămâie
Dacă-ți plac dulciurile acrișoare, mai ales atunci când știi că trebuie să te dezmeticești sau să-ți vină inspirația rapid, atunci cu bomboanele Inspirație cu lămâie ai dat lovitura! Oferindu-ți echilibrul perfect între jeleu acrișor și ciocolată care ți se topește-n gură, aceste bomboane cu siguranță vor sparge rutina zilnică printr-o binemeritată pauză de ceva dulce.


Vișină în ciocolată

Vișină în ciocolată
Cauți o bomboană care să „domnească” peste toate celelalte bomboane? Ei bine, ai găsit-o! Aceasta este vișina în ciocolată. Ideale pentru petreceri cu invitați, pentru a fi atârnată în bradul de Crăciun, pentru deliciile dulci de Paște, dar și pentru a mulțumi întreaga familie cu ceva gustos după masă, vișinele în ciocolată trebuie păstrate într-un loc ascuns dacă-ți dorești să le mai găsești și a doua zi!


Coșuleț cu prune

Coșuleț cu prune
Prunele sunt delicioase atunci când sunt în sezon și le poți mânca direct din pom. Însă parcă și mai tentante sunt prunele uscate, dulci-acrișoare, glasate cu glazură de ciocolată, pe care le poți savura în orice perioadă a anului, chiar și în post! Coșulețul cu prune abia așteaptă să ajungă în sânul familiei tale, unde sigur va fi apreciat de toată lumea.


Bomboanele Gloria Caprice

Bomboanele Gloria Caprice
Să ai parte de dulciuri delicioase nu trebuie să fie un capriciu, dar cu siguranță, atunci când le consumi, e nevoie să-ți dea impresia că-ți satisfaci un capriciu. Încearcă bomboanele Gloria Caprice, cu dulceață de coacăze negre în ciocolată, și vei fi cucerit nu doar tu de textura și de gustul său inconfundabil, ci toți membrii familiei!


Bomboanele Victorița

Bomboanele Victorița
Cu toții am avut câte o prietenă bună în copilărie. De dragul poveștii, îi vom spune Victorița. În perioadele de post, mamele sau bunicile nu ne lăsau să mâncăm de dulce. Așa că trebuia să renunțăm inclusiv la ciocolată. Însă Victorița venea mereu la școală cu ciocolată făcută în casă, fără niciun strop de lapte sau unt, oferindu-le câte o bucățică fiecărui prieten de-al ei. Amintește-ți de plăcerile „interzise” ale copilăriei și delectează-te cu bomboanele Victorița pline de farmec și de bucăți fine de arahide prăjite.


Bomboanele DO RE MI

Bomboanele DO RE MI
Cât de surprinzătoare poate să fie o bomboană? Depinde câte texturi diferite și câte gusturi contrastante poate să îmbine pentru a crea o armonie a simțurilor. Savurează dulcele și acrul, crocantul și finețea toate în aceeași mușcătură! Bomboanele Do Re Mi sunt alcătuite dintr-un strat de arahide și miere peste care se află încă un strat de jeleu de lămâie, toate acestea fiind învelite în ciocolată. Dacă ți s-a făcut deja gura apă citind această descriere, atunci cu siguranță le vei aprecia!

Fie că ții post, fie că nu, bomboanele Bucuria te așteaptă cu o mulțime de sortimente diferite, care să fie potrivite pentru întreaga familie, cu bunici, frați, surori, ba chiar și verișori. Alege-le pe cele preferate sau, dacă pur și simplu nu te poți decide, optează pentru un mix de bomboane care să-i satisfacă pe toți!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!