Comanzi de peste 250 RON si ai Transport GRATUIT.

Idei de cadouri de Moș Nicolae: 6 cadouri cu gust pentru cel mic

Idei de cadouri de Moș Nicolae: 6 cadouri cu gust pentru cel mic

Moș Nicolae este bunul ocrotitor al copiilor de pretutindeni, datorită căruia noaptea de 5 spre 6 decembrie este cea mai dulce și mai așteptată din an! Cei mici trebuie să-și pregătească ghetuțele cu multă seriozitate, iar Moșul drag va lăsa fiecăruia, pe cât se cuvine, surprize de neuitat, dar care se termină repede…

Descoperă cum poate fi adusă Bucuria chiar la ușa casei tale, în noaptea magică a Sfântului Nicolae, pentru ca sărbătorile de iarnă să înceapă în cel mai frumos și mai delicios fel!

Bomboane cu de toate

O bomboană dulce nu strică niciodată! Trebuie doar să afli ce Dorință năstrușnică are cel mic: să fie una vișinie, cu gust de zmeură sau de struguri copți? Dacă ai nevoie de Inspirație, încearcă una de portocale sau de caise, dar numai dacă te lasă cel mic să guști și tu din cadoul de la Moș Nicolae.

Știai că bomboanele pot avea arome speciale în funcție de pasiuni? Copilul își dorește să devină astronaut? Atunci avem Meteoriți crocanți din arahide cu miere, înveliți în ciocolată. Pentru copiii care iubesc să cânte în Duet melodiile lor preferate, avem bomboane din bezea, fondant cu lapte și ciocolată, o combinație care îi lasă fără glas… Până când le cer pe următoarele!

Copiii capricioși se pot delecta cu bomboane de ciocolată Gloria Caprice ce ascund dulcețuri fel de fel: trandafir, coacăze, căpșuni, caise sau vișine - e ca și cum s-ar rătăci în cămara bunicii! 

De altfel, Moșul poate alege din sortimentele noastre de sufleuri, bomboane cu lapte de pasăre, batonașe de ciocolată și tot ce-i mai face cu ochiul… Și când a obosit să tot pregătească darurile, îi recomandăm o Pauză de Bucurie, pe care să n-o împartă cu nimeni!

Napolitane aromate

Ce ai spune de câteva napolitane cu gustul copilăriei de altădată? Sacul lui Moș Nicolae cu siguranță are sortimente aromate și bune de napolitane fragede Artek, cu creme din belșug, care se topesc în gură pe măsură ce le savurezi. 

Alege gustul de lămâie pentru copiii energici și curioși, gustul catifelat de lapte pentru copiii cuminți sau crema de cacao pentru cele mai crocante momente de joacă. Desigur, probabil că majoritatea copiilor le merită pe toate la un loc!

Pentru ghetuțele frumos lustruite poți să ceri de la Moș napolitane cu halva din care poate te lasă și copilul să guști. Oricum, am auzit că părinții responsabili primesc și ei sortimentul delicios cu cremă fină de cappuccino!

Jeleuri colorate

Există copilărie fără jeleuri? Noi credem că nu, așa că am pregătit pentru cei mici sortimente moi și aromate, pe care le-am aranjat frumos în așteptarea Moșului drag. Avem Felii de pepene cu gust de vară și vacanță pentru prichindeii friguroși, dar și un sortiment de marmeladă fructată ce știm că produce Curcubeu pe cerul gurii!

Biscuiți cu magie

Nu știm dacă biscuiții sunt magici sau pur și simplu au calitatea de a dispărea ca prin magie, însă știm că ei fac joaca mai frumoasă și ghidușiile mai inspirate. Cu arome interesante, de lămâie sau cocos, dulcele crocant și simplu pe bază de unt e ca un combustibil contra plictiselii. Dacă cel mic nu știe ce să mai facă, cel puțin se poate bucura de-un biscuite și...sigur îi vine o idee!

Caramele câte-n stele

Caramelele bune sunt moneda de schimb a copiilor. Rețeta simplă cu lapte, vanilie și caramel este baza oricărui dulce de succes. Nu se poate să ai prea multe caramele! Rătăcite prin buzunare, ascunse în bomboniere sau răsturnate cu grijă de către Moș Nicolae în ghetuțe, caramelele surprind întotdeauna prin gustul lor delicat.

Pentru copii, Cheița de Aur deschide ușile secrete ale fericirii autentice, iar Licuricii cu gust de frișcă îi ghidează pe cele mai nebănuite căi ale imaginației.  

Mix de Bucurie

Ce te faci când copiii-s mofturoși sau Moșu-i obosit, iar noaptea nu-i destul de lungă? Soluția poate fi o Carte cu Bucurii: în loc de pagini cu tâlc, cei mici vor găsi un alt fel de povești - cu gust! Ghicești ce se ascunde între coperțile misterioase ale acestei cărți?

O altă variantă pentru copiii curioși poate fi o Bomboană uriașă cu multe surprize delicioase. Oare un astfel de deliciu încape într-o ghetuță de copil? Ei bine, pentru familiile mari în care dulciurile dispar ca prin minune, Moșul darnic s-a hotărât: vine cu peste un kilogram și jumătate de Bucurie la Cutie!

Lasă-te tentat de ideile noastre de cadou de Moș Nicolae cu gust și inspirație, de care suntem siguri că cei mici vor fi încântați! „Cu noi viața este mai dulce…”
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!