Comanzi de peste 250 RON si ai Transport GRATUIT.

5 dulciuri tradiționale moldovenești pe care trebuie să le încerci

5 dulciuri tradiționale moldovenești pe care trebuie să le încerci
Dulciurile moldovenești surprind prin gusturi savuroase și texturi deosebite, învăluite în arome ce aduc farmecul tradițiilor culinare de peste Prut în casa ta. Daca vrei să le oferi celor dragi ceva numai bun de servit împreună, iată sugestiile noastre:


1. Bezele Zefir în diferite arome


Bezelele Zefir sunt un deliciu al copilăriei, în note dulci variate, pe care le poți descoperi în oferta noastră actualizată. Gustul acestora este gustul zilelor fără griji, al drumețiilor în natură cu toți cei dragi, al momentelor în care timpul pare că stă pe loc.

Pune în coșul tău de cumpărături bezele de zefir acoperite cu glazură de ciocolată, cu o aromă absolut irezistibilă, care te vor cuceri de la prima mușcătură. Adaugă lângă acestea bezele Zefir Bucuria cu gust de vișină, căpșună sau banană, pentru clipe unice de răsfăț, după fiecare masă.    
 

2. Galbenă gutuie 


Simți nevoia de a te îndulci cu un desert fin, ce ofera o întreagă armonie de senzații? Încearcă Galbenă gutuie cu miere în ciocolată, din categoria noastră de produse La Cutie. Combinația celor două ingrediente propune un gust de care te vei îndrăgosti iremediabil. 

Calitatea acestora este relevată atât de aromele puternice pe care le prezintă, cât și de texturile fine descoperite. Mierea aurie este bine păstrată în ciocolata cu aspect deosebit, așadar, comandă acum de pe site acest desert special, pentru a-i descoperi farmecul. 


3. Prune cu nucă în ciocolată


Dacă îți dorești să îi surprinzi pe toți cei dragi cu un gust ce descrie perfect bucuria de a fi împreună, comandă online prune cu nucă in ciocolata. Acest desert rafinat descrie modul ideal pentru a termina o masă în familie, în zilele când sunteți cu toții acasă.

Prunele fragede se îmbină perfect cu textura ușor crocanta a bucăților de nucă, toate învăluite în cea mai fină ciocolată. Toate aceste texturi îți aduc în față un gust perfect echilibrat, așa cum toate cum toate trebuie să fie, atunci când vine momentul desertului.   


4. Biscuiți cu magiun și nucă


Farmecul bucătăriei moldovenești surprinde cu încă un desert special, pe care te invităm să îl descoperi în oferta noastră: biscuiții cu magiun și nucă. 

Fragezi, aromați și cu un aspect ce nu poate trece neobservat, aceștia te așteaptă în categoria Biscuiti, alături de alte sortimente la fel de savuroase. Intră să vezi ce alte bunătăți mai poți comanda online pentru acasă și pune în cos toate ingredientele clipelor de bucurie.  


5. Bomboanele noastre delicioase


Avem sortimente de bomboane pentru toate gusturile, așadar, te invităm să consulți cu multă răbdare oferta noastră online, pentru a comanda apoi deliciile care atrag cel mai mult. 

Bomboanele Bucuria, cu diferite conținuturi aromate și învelite în ciocolată fină, dau savoare fiecărei zile. Dacă ești în căutarea gustului proaspăt de fructe abia culese, vezi lista de bomboane cu lichior de vișine, jeleu de caise și alte dulciuri aromate, simplu de comandat online. 

În cazul în care dorești să împarți cu toți cei dragi bucuria pe care o oferă aceste bomboane, alege una dintre cutiile disponibile pe site, sau chiar un mix de bomboane Bucuria, ce conține cate un sortiment pe placul fiecăruia. 

Ia acum o pauză pentru o binemeritată porție de Bucurie! Descoperă toate dulciurile disponibile acum în oferta noastră și îndulcește-ți fiecare zi din viață cu sortimente unice. 

Te așteptăm cu câte o aromă pentru fiecare persoană dragă din viața ta și prețuri cât se poate de avantajoase, pentru întreaga gamă de sortimente.   
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!