Livrarea Produselor

Livrarea

  • Livrare gratuită – pentru comenzi de cel putin 500 de lei.
  • Taxa de livrare de 18 lei în București și orașele mari. În zonele îndepărtate prețul livrării crește în funcție de tariful Fan Courier.
  • Comanda minima este de 50 de lei.
  • Livrarea se face prin Fan Courier.
  • Puteți comanda pe site, dar și prin telefon sau pe WhatsApp: 0732.620.377
  • Ne puteți transmite comanda și pe facebook: facebook.com/www.bucuria.ro
  • Puteți lua comanda direct de la noi, fără taxă de livrare, de la magazinul BUCURIA.RO din AFI Palace Cotroceni, zona Food, etajul 1, lângă scările rulante.

 

Program pentru livrări

București/Național

Dacă plasați comanda de luni până vineri până la ora 16, produsele vor fi livrate a doua zi. La cerere, produsele pot fi livrate și sambătă. Comenzile preluate după ora 16 vor fi livrate în termen de două zile. Dacă plasați comenzile sâmbătă sau duminică, produsele vor fi livrate în cursul zilei de luni sau marți.

Retur

Scopul nostru principal este ca în primul rând clientul să fie mulțumit. Dacă dintr-un motiv sau altul, totuși, produsele n-au ajuns la destinație în stare perfecta, vă rugam să ne contactați la numărul de telefon 0732.620.377 în termenul legal calendaristice ca să puteți face returul, iar noi vă vom restitui banii, după ce produsele vor ajunge la noi însoțite de factură. Taxa de livrare a returului va fi suportată de client.

Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați pe acest site vor fi folosite exclusiv pentru procesarea și expedierea comenzilor. Datele cu caracter personal sunt necesare pentru facturare, inclusiv CNP-ul. În cazul în care refuzați să ni le oferiți, vom fi nevoiți să anulăm comanda, în baza ordonațelor legislative din România care ne obligă să folosim codului numeric personal pentru facturare.

Termen de valabilitate

Gama de produsele Bucuria este foarte variată. Termenii de valabilitate diferă de la un produs la altul. Produsele Bucuria necesită condiții optime de păstrare. Loc întunecat și la temperatura camerei.