Livrarea Produselor

Livrarea

  • Taxa de livrare este calculată automat pe site înainte de finalizarea comenzii.
  • Livrarea se face prin Fan Courier.
  • Puteți comanda pe site, dar și prin telefon sau pe WhatsApp: 0732.620.377
  • Ne puteți transmite comanda și pe facebook: facebook.com/www.bucuria.ro
  • Puteți lua comanda direct de la noi, fără taxă de livrare, de la magazinul BUCURIA.RO din mall AFI Palace Cotroceni, zona Food, etajul 1, lângă scările rulante.

 

Program pentru livrări: București/Național

Dacă plasați comanda luni - vineri, până la ora 15, produsele vor fi predate curierului în aceeași zi. De regulă, produsele ajung a doua zi în orașele mari. În localitățile mai mici și îndepărtate, pot ajunge în două zile, depinzând și de condițiile meteo.

Comenzile preluate după ora 15 vor fi predate curierului a doua zi și ar ajunge la cumpărător în 2 zile. La cerere, produsele pot fi livrate de curier inclusiv sambătă. 

Dacă plasați comenzile sâmbătă - duminică, acestea vor fi predate curierului luni.

Retur

Scopul nostru principal este ca în primul rând clientul să fie mulțumit. Dacă dintr-un motiv sau altul, totuși, produsele n-au ajuns la destinație în stare perfecta, vă rugam să ne contactați la numărul de telefon 0732.620.377 în termenul legal calendaristice ca să puteți face returul, iar noi vă vom restitui banii, după ce produsele vor ajunge la noi însoțite de factură. Taxa de livrare a returului va fi suportată de client.

Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați pe acest site vor fi folosite exclusiv pentru procesarea și expedierea comenzilor. Datele cu caracter personal sunt necesare pentru facturare, inclusiv CNP-ul. În cazul în care refuzați să ni le oferiți, vom fi nevoiți să anulăm comanda, în baza ordonațelor legislative din România care ne obligă să folosim codului numeric personal pentru facturare.

Termen de valabilitate

Gama de produsele Bucuria este foarte variată. Termenii de valabilitate diferă de la un produs la altul. Produsele Bucuria necesită condiții optime de păstrare. Loc întunecat și la temperatura camerei.