Despre Noi

Noi îți aducem Bucuria!

Bomboanele Bucuria sunt mai mult decât ciocolată sau caramelă. Bomboanele Bucuria sunt gust - gustul copilăriei. Ți-l livrăm așa cum îl ții minte. Pentru că noi nu ne-am schimbat. Am păstrat rețeta. Iar acum suntem și online.

Îți aducem Bucuria acasă, la serviciu, oriunde dorești. Doar spune-ne de câtă Bucurie ai nevoie. 

Dăruiește Bucuria celor dragi, iubitei, prietenilor, familiei. Fă comanda pe WWW.BUCURIA.RO, pe facebook/www.bucuria.ro, chiar și pe telefon sau pe WhatsApp și ți-o livrăm. Te ajutăm să dăruiești Bucuria! 

Avem o gama variată de produse despre care s-a auzit în lumea întreagă. Prună de CiocolatăVișina în CiocoatăChișinăul de SearăMeteorit. Pentru toate gusturile și vârstele. Te invitam să consulți pagina noastră unde vei descoperi ciocolată, biscuiți, jeleuri, dar și produse fără zahăr, produse de post. 

La cerere putem livra Bucuria și pentru mesele dulci de la nunți, botezuri, zile de naștere sau petreceri corporative. 

Suntem distribuitori autorizați de produse Bucuria. Noi nu vindem bomboane, noi livrăm Bucurie.

MASHA SRL-D, RO34126683, Seria B Nr. 3037789, Nr. de Ordine în registrul comerțului: J40/1973/19.02.2015


Istoric

S.C. „Bucuria” S.A. a fost înființată la Chișinău, după al doilea Război Mondial, în 1946. Interesant este că, desi cei care au pus fabrica pe roate erau ruși, ciocolateria a primit o denumire românească. Bucuria a rezistat în timp ca o marca de reper pentru Republica Moldova datorită rețetelor, tehnologiei, dar și elementului surpriză pe care îl au produsele. Fiecare sortiment de ciocolată, biscuiți, jeleuri sau caramele, în total 450 de feluri, vine cu o poveste. Acestea ne trezesc curiozitatea, la început prin denumirea lor ingenioasă sau cromatica de pe ambalaj, ca mai apoi să ne facă fideli Bucuriei prin gustul inedit și a calității produsului. Dar, cel mai important, rețetele bune de la Bucuria nu se schimbă. Ele au rămas la fel de aproape 70 de ani.  


Ne găsești și la magazinul BUCURIA.RO din mall AFI Palace: